Hva er Matfra.no

v1569418475/Rectangle_1_ptl60e.jpg
Det er en stadig økende fokus på at maten vi spiser skal være ekte, kortreist og naturlig. I Norge er vi så heldig å ha verdens beste og reneste råvarer. Vi skulle gjerne handlet mye mer direkte fra de som produserer, fisker og jakter råvarene, men det er både tidkrevende og upraktisk. Eller?
Ikke nå lenger! Matfra.no er en markedsplass på nett for kortreist mat. Nå kan du sitte hjemme i stua og surfe hva som er tilgjengelig når, samt handle og betale. Etterpå kan du besøke bonden eller fiskeren for å hente det du har kjøpt eller avtale møtested. Du kan også forhåndsbestille din favoritt slik at du er sikker på å få tak i det når det er tilgjengelig. Vårt mål er å gjøre det enkelt å kjøpe kortreist mat fra lokale produsenter. Kortest mulig reisevei og færrest mulig mellomledd er bra for deg, bra for produsentene, og bra for miljøet.
Hos Matfra.no kan de som produserer, fisker, sanker, jakter og foredler råvarer legge ut det de har til salgs. Vi gjør det enkelt å markedsføre og selge. Matfra.no har ingen lager og er ikke i fysisk kontakt med produktene. Vi jobber med å tilrettelegge logistikk i fremtiden slik at det blir enkelt å handle kortreist også i en hektisk hverdag – følg med!
v1569418964/Rectangle_ll2kil.png
v1569418958/Rectangle_1_-kopi_u95jwi.jpg