NerSalberg gård

Hel mangalitsa gris- forhåndsbestilling- november

Forhåndsbestilling

kr 15 000,00

kr 166,67 pr. kg

kr 1 000,00

- Forhåndsbetaling

Hent på gård

kr 0,00

Hent kjøpte produkter på gården etter avtale

Sende i post (gjelder kun skinn)

kr 149,00

Skinnet pakkes inn i gråpapir. NB! Bare skinnet kan sendes i posten.

Levert hjem hel/halv mangalitsa gris

kr 300,00

Område Trondheim - Namsos NB! Gjelder bare hel/halvt slakt av mangalitsa gris.

Henteskap i Trondheim

kr 69,00

VI leverer til Trondheim annenhver torsdag i partallsuke.

Mangalista svin er en ungars rase som er kjent for sin unike smak, også kjent som ullgris. Grisene vokser sakte og har god fettmarmorering. Fettet er rik på omega-3 og egner seg godt som stekefett eller smakstilsetning til magert kjøtt eller salve for lær og sprukken hud. Grisene går ute hele året og har god tilgang til å rote i jorda og spiser røtter, krosset korn, gress og grønnsaksrester. Om vinteren har de isolerte hytter de kan gå inn i og tørr halm å ligge i. de føder også ungene sine ute. De er sosiale dyr og trives i flokk. De kommer å hilser på og vil gjerne ha litt kos og bli klødd bakom øret. En slakteklar gris veier mellom 80-100 kg. Prisen oppgitt her er beregnet utifra en slaktevekt på 90 kg. Du betaler en andel nå, og resten før utleveringen i november. Totalprisen du betaler vil bli beregnet ut fra faktisk slaktevekt. Vi parterer kjøttet i styrkningsdeler etter eget ønske: surret svinestek, nakke, sideflesk, skank og småkjøtt osv. Grisene slaktes ved Nortura Steinkjer mens Halsan kjøtt videreforedler og pakker kjøttet.
Produsert
2024
Forpakning
plastikk
Oppbevaring
kjøl
Tilstand
fersk
Allergener
  • Produktet inneholder ikke allergener
Produksjonsmetode
  • Økologisk med Debio
Dietter

    Adresse

    Salberg 41b, 7670 Inderøy