NerSalberg gård

Hel mangalitsa gris- forhåndsbestilling- november

Forhåndsbestilling

kr 13 050,00

kr 145,00 pr. kg

kr 1 000,00

- Forhåndsbetaling

Hent på gård

kr 0,00

Hent kjøpte produkter på gården etter avtale

Sende i post (gjelder kun skinn)

kr 149,00

Skinnet pakkes inn i gråpapir. NB! Bare skinnet kan sendes i posten.

Levert hjem hel/halv mangalitsa gris

kr 300,00

Område Trondheim - Namsos NB! Gjelder bare hel/halvt slakt av mangalitsa gris.

Mangalista svin er en ungars rase som er kjent for sin unike smak, også kjent som ullgris. Grisene vokser sakte og har god fettmarmorering. Fettet er rik på omega-3 og egner seg godt som stekefett eller smakstilsetning til magert kjøtt eller salve for lær og sprukken hud. Grisene går ute hele året og har god tilgang til å rote i jorda og spiser røtter, krosset korn, gress og grønnsaksrester. Om vinteren har de isolerte hytter de kan gå inn i og tørr halm å ligge i. de føder også ungene sine ute. De er sosiale dyr og trives i flokk. De kommer å hilser på og vil gjerne ha litt kos og bli klødd bakom øret. En slakteklar gris veier mellom 80-100 kg. Prisen oppgitt her er beregnet utifra en slaktevekt på 90 kg. Du betaler en andel nå, og resten før utleveringen i november. Totalprisen du betaler vil bli beregnet ut fra faktisk slaktevekt. Vi parterer kjøttet i styrkningsdeler etter eget ønske: surret svinestek, nakke, sideflesk, skank og småkjøtt osv. Grisene slaktes ved Nortura Steinkjer mens Halsan kjøtt videreforedler og pakker kjøttet.
Produsert
2022
Forpakning
plastikk
Oppbevaring
kjøl
Tilstand
fersk
Allergener
  • Produktet inneholder ikke allergener
Produksjonsmetode
  • Økologisk uten Debio
Dietter

    Adresse

    Salberg 41A, 7670 Inderøy